Termeni & Conditii

Contract intre Utilizator si Agentia de Turism Holiday Store

Va rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet www.carutacuvoiebuna.ro (Site).

Pentru Contractul cu turistul accesati link-ul Contract. Regulament

Site

Site-ul vă este oferit de Agentia de Turism Holiday Store, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Iuliu Maniu, nr. 21, România, deținătoarea Licenței de turism nr. 6258/11.11.2011 .

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nicio alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

 S.C PRODAN TOUR S.R.L , prin intermediul agentiei Holiday Store cu sediul în Cluj-Napoca, str. Iuliu Maniu, nr. 21,  este proprietarul/ administratorul websiteului www.carutacuvoiebuna.ro

S.C. PRODAN TOUR S.R.L, îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

S.C. PRODAN TOUR S.R.L deţine dreptul de autor asupra întregului conţinut al site-ului. Pentru raportări asupra conținutului asupra căruia se consideră că S.C PRODAN TOUR S.R.L nu deţine drepturi de autor, se va folosi adresa de email carutacuvoiebuna@gmail.com .

Orice folosire a materialelor de pe acest site, incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie, copiere, download/ descărcare de fişiere în orice reţea, intranet sau Internet, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a S.C. PRODAN TOUR S.R.L.

Serviciile carutacuvoiebuna.ro

Carutacuvoiebuna.ro va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si manifestatii artistice (festivaluri de muzica, City Break) si va permite sa efectuati rezervarea dorita.

Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site (carutacuvoiebuna.ro) avand posibilitatea de a efectua rezervari de servicii turistice direct de pe Site.

Informatiile publicate pe Site

Agentia de Turism Holiday Store ofera prin intermediul Site-ului carutacuvoiebuna.ro informatii cu titlu general, cu scop consultativ.

Agentia de Turism Holiday Store isi rezerva dreptul de a modifica parţi ale paginilor sau intreaga oferta fara preaviz, să le completeze, sa le stearga sau sa intrerupa publicarea temporar sau definitiv.

Nu garantam ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuata pe Site sau email va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia de Turism Holiday Store (carutacuvoiebuna.ro) si va intra in vigoare contractul de prestari servicii.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura.

Drepturile si obligatiile celor doua parti (vanzatorul, respectiv cumparatorul)

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dumneavoastra
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Responsabilitatea Agentiei de Turism Holiday Store

Se angajează să ofere servicii la standarde de calitate tuturor Clienţilor(Utilizatorilor) care apelează la serviciile sale, prin intermediul site-ului carutacuvoiebuna.ro. Va face tot posibilul pentru a remedia eventualele defectiuni survenite in cadrul Site-ului in cel mai scurt timp posibil

Limitarea raspunderii

Agentia de Turism Holiday Store nu garantează pentru actualitatea, corectitudinea, integritatea sau calitatea informaţiilor publicate pe Site(incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele).

Agentia de Turism Holiday Store nu asigura nicio garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare). Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Agentia de Turism Holiday Store nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la unitatile de cazare, si/sau agentiile festivalurilor si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul carutacuvoiebuna.ro.

Agentia de Turism Holiday Store nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Agentia de Turism Holiday Store nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

Agentia de Turism Holiday Store nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Agentia de Turism Holiday Store  nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.

Agentia de Turism Holiday Store este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Modalitatea de comanda

Comanda serviciilor se efectueaza online prin formularul de comanda, direct de pe site-ul carutacuvoiebuna.ro.

Politica de facturare si de plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Plata se poate efectua prin transfer bancar in conturile specificate, prin Pay Pal sau cu cardul direct pe site.

Sub rezerva prevederilor legii aplicabile, tarifele şi taxele sunt plătibile în toate monedele. Atunci când plata se efectuează în altă monedă decât cea în care este publicat tariful, se aplică cursul de schimb stabilit în acest scop.

Transportatorul nu este obligat să efectueze transportul unui pasager sau al bagajului acestuia si poate refuza sa-l continue daca tariful aplicabil sau taxele datorate de pasager nu au fost platite.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dumneavoastra de a informa online sau telefonic Agentia despre intentiile dumneavoastra. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/ modifica anumite servicii sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Aceste cerinte sunt stipulate in Contractul - Cadru.

Agentia de Turism Holiday Store accepta toate formele de cereri scrise. Agentia de Turism nu poate anula/ modifica serviciul inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma. Puteti anula rezervarea dumneavoastra la adresa de email carutacuvoiebuna@gmail.com .

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia de Turism Holiday Store isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe sunt stipulate in Contractul - cadru, la punctul V.

Politici de Renuntare

Turistul are dreptul să rezilieze în orice moment, în tot sau în parte, contractul, iar în cazul în care rezilierea îi este imputabilă, este obligat să despăgubească Agenţia pentru prejudiciul creat acesteia, cu excepţia cazurilor de forţă majoră definite conform legii.

In cazul nerealizarii numarului minim de 30 de persoane, stipulat in Contract, agentia are dreptul sa recalculeze tariful pentru un numar mai mic de persoane. Turistul are dreptul sa accepte noul tarif, cu plata diferentei, sau sa renunte la pachetul de servicii turistice, cu returnarea integrala a sumei achitate. Turistul va fi anuntat cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

a) 10 euro pentru orice modificare adusă la contract, dupa confirmarea pachetului rezervat;
b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16 - 30 de zile înainte de data plecării;
d) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Turistul trebuie sa trimita prin email la adresa carutacuvoiebuna@gmail.com cererea de renunţare la pachetul de servicii turistice. În caz contrar, cererea de renunţare nu este luată în considerare.

Conditii de garantie/service

Inainte de a lansa comanda, clientul (Utilizatorul) trebuie sa fie de acord cu "Termenii si conditiile" carutacuvoiebuna.ro.

Vize si vaccinuri

Vizele nu sunt incluse in tarifele afisate. Turistii sunt responsabili de obtinerea acestora in timp util. De asemenea, turistii trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data parasirii Romaniei.

Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea turistului.

Modalitati de livrare

Documentele de calatorie aferente rezervarii (contract-cadru, factura etc.) sunt trimise prin posta electronica, la adresa introdusa in momentul initierii rezervarii. Biletul de festival va fi inmanat in ziua plecarii la urcarea in autocar.

Newsletter

Achizitia de produse si servicii de la Agentia de Turism Holiday Store (prin intermediul siteului carutacuvoiebuna.ro)  inseamna acceptul de a primi newsletter-ele Caruta cu voie buna sau alte materiale promotionale, care va vor fi trimise catre adresa dumneavoastra de email/ telefon si vor include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site

Agentia de Turism Holiday Store isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe operate de alte parti implicate.

Agentia de Turism Holiday Store nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate .

Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de catre Agentia de Turism Holiday Store (prin intermediul siteului carutacuvoiebuna.ro). Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza.

Forta Majora

Agentia de Turism Holiday Store nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Agentia Holiday Store si colaboratorii sai.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea.

Confidentialitate

Politica de confidentialitate a Agentiei de Turism Holiday Store este accesibila aici.

Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dumneavoastra personale de catre Agentia de Turism Holiday Store (prin intermediul siteului carutacuvoiebuna.ro) sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate.

Modificari asupra site-ului si ale Termenilor si Conditiilor

Agentia de Turism Holiday Store poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului

Agentia de Turism Holiday Store isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dumneavoastra cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si Agentia de Turism Holiday Store si este guvernat de legile din Romania.

Dispoziţii finale

Utilizatorul este de acord ca datele sale personale, precum şi ale persoanelor în numele cărora face rezervarea, să fie transmise furnizorilor de către Agentia de Turism Holiday Store, în vederea facilitării procesului de rezervare şi a oferirii de asistenţă post-vânzare Utilizatorului prin intermediul site-ului carutacuvoiebuna.ro.

Comunicarea intre Agentie si turist se realizeaza doar prin email. Orice notificare catre turist se va realiza pe adresa de mail furnizata de turist in momentul rezervarii pachetului turistic sau pe adresa de email ramasa in baza de date in urma contactarii agentiei. Singura adresa de email pe care turistul va contacta Agentia este carutacuvoiebuna@gmail.com