Politici de Renuntare

Turistul are dreptul să rezilieze în orice moment, în tot sau în parte, contractul, iar în cazul în care rezilierea îi este imputabilă, este obligat să despăgubească Agenţia pentru prejudiciul creat acesteia, cu excepţia cazurilor de forţă majoră definite conform legii.

In cazul nerealizarii numarului minim de 30 de persoane, stipulat in Contract, agentia are dreptul sa recalculeze tariful pentru un numar mai mic de persoane. Turistul are dreptul sa accepte noul tarif, cu plata diferentei, sau sa renunte la pachetul de servicii turistice, cu returnarea integrala a sumei achitate. Turistul va fi anuntat cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:

a) 10 euro pentru orice modificare adusă la contract, dupa confirmarea pachetului rezervat;
b) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16 - 30 de zile înainte de data plecării;
d) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Turistul trebuie sa trimita prin email la adresa carutacuvoiebuna@gmail.com cererea de renunţare la pachetul de servicii turistice. În caz contrar, cererea de renunţare nu este luată în considerare.