Politica De Confidentialitate

POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL PRODAN TOUR SRL - Versiunea 25.05.2018

Politica de confidentialitate descrie modul de colectare si utilizare a datelor personale si scopul in care se utilizeaza datele pe care le furnizati pe site-ul carutacuvoiebuna.ro. De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste folosirea de catre SC Prodan Tour SRL prin site-ul carutacuvoiebuna.ro a datelor dumneavoastra personale si pasii pe care ii puteti urma pentru a accesa aceste informatii si pentru a solicita ca noi sa le modificam sau sa le stergem.

Prin vizitarea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise aici si politica noastra de confidentialitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, carutacuvoiebuna.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dumneavoastra prin intermediul site-ului sau adresei de email carutacuvoiebuna@gmail.com.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, dumneavoastra beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Orice informatie furnizata de dumneavoastră va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de carutacuvoiebuna.ro in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastră sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastră personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru pe adresa de email: carutacuvoiebuna@gmail.com

Ce date cu caracter personal colectam

SC Prodan Tour SRL va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Cerem anumite date personale cu scopul de a va oferi serviciile pe care le solicitati sau care se potrivesc cel mai bine cerintelor dumneavoastra. De exemplu, in momentul achizitionarii unui pachet turistic, in momentul participarii la evenimente sau la cererea unor informatii.

Aceste date personale includ:

  • Date de contact: nume si prenume, numar de telefon, adresa, email
  • Date personale precum: genul si data nasterii, CNP
  • Date necesare pentru plata servicilor: cont bancar/ date card bancar

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC Prodan Tour SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • pentru a permite persoanelor vizate să utilizeze serviciile noastre, online și offline;
  • pentru executarea contractelor de vânzare servicii;
  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale rezultate din vânzarea de pachete turistice;
  • pentru inscriere la newsletter;
  • pentru a vă oferi informațiile solicitate;
  • pentru a ne ocupa de întrebări/ reclamații/ sesizări realizate de către dvs. în legătură cu comenzile operate;
  • pentru îmbunătățirea experienței de navigare pe websitul nostru;
  • pentru a gestiona plățile efectuate;
  • pentru a gestiona restituirea contravalorii pachetelor în cazul anulării/ amânării evenimentelor;
  • pentru a răspunde solicitărilor instanțelor de judecată și a altor autorități publice cu atribuții de investigare;
  • pentru efectuarea de audituri sau administrarea conturilor noastre, cu respectarea prevederilor legale aplicabile;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin email, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la servicile noastre sau ale firmelor partenere;
  • asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra;
  • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • efectuarii platii on-line;
  • efectuarea studiilor statistice;
  • datele personale sensibile (CNP şi/sau adresa) sunt colectate strict pentru îndeplinirea obligaţiilor legale privind eliberarea facturilor fiscale;
  • alte scopuri: in cazul utilizarii datelor personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, vi se va cere acordul in momentul colectarii datelor.

Dezvaluirea informatiilor personale catre terte parti

Datele personale colectate sunt utilizate de SC Prodan Tour SRL exclusiv pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de turisti, pentru emiterea facturilor, a notificarilor catre unitatile de cazare si firmele de transport, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate de clienti impun acest lucru. SC Prodan Tour SRL nu divulga altor terte persoane datele personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala

(b) protejeaza drepturile societatii PRODAN TOUR S.R.L. sau ale companiilor afiliate

(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala

(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica

(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

Securitatea datelor

Datele dumneavoastra personale sunt accesibile unui numar limitat de persoane cu drept de acces special.

SC Prodan Tour SRL (prin siteul carutacuvoiebuna.ro) se preocupa sa ofere o protectie ridicata a datelor personale salvate pe sistemele proprii. Va rugam sa fiti constienti totusi ca nicio informatie transmisa via internet nu este in totalitate sigura. Ar trebui, deci, sa aveti grija atunci cand inregistrati date personale online. Noi luam masuri rezonabile pentru a va asigura securitatea informatiilor din momentul in care le primim.

CARE SUNT DREPTURILE TALE ŞI CUM POT FI EXERCITATE
Din 25.05.2018 a intrat în vigoare noua reglementare cu privire la Protecţia Datelor cu Caracter Personal (GDPR). Regulamentul asigură controlul fiecărei persoane asupra datelor cu caracter personal garantând acesteia următoare reguli:

Dreptul la informare
Poţi solicita informaţii privind activităţile de prelucrare a datelor tale personale;

Dreptul la rectificare
Poţi rectifica datele personale inexacte sau le poţi completa;

Dreptul la ştergerea datelor (sau "dreptul de a fi uitat"). Poţi obţine ştergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul la restricţionarea prelucrării
Poţi solicita restricţionarea prelucrării în cazul în care conteşti exactitatea datelor, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul de opoziţie
Poţi să te opui, în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor
Poţi primi, în anumite condiţii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poţi solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plângere
Poţi depune plângere faţă de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

 Dreptul de retragere a consimţământului
În cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimţământul tău, ţi-l poţi retrage oricând. Retragerea consimţâmântului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânand în continuare valabilă;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate
Poţi cere şi obţine intervenţia umană cu privire la respectiva prelucrare, îţi poţi exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta şi poţi contesta decizia.

Link-uri catre alte site-uri

Site-ul carutacuvoiebuna.ro poate include link-uri catre alte site-uri a caror Politica de confidentialitate difera de cea a carutacuvoiebuna.ro. Daca trimiteti date personale catre oricare dintre aceste site-uri, informatiile dumneavoastra cad sub incidenta Politicii lor de confidentialitate. Politica de confidentialitate a carutacuvoiebuna.ro nu se aplica informatiilor pe care le trimiteti pe acele site-uri. Va incurajam sa cititi cu atentie Politica de confidentialitate a oricarui web site pe care il vizitati.

Cookie-urile

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie” ) sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/ dispozitivul mobil al utilizatorului.  Aceste cookies sunt folosite pentru a monitoriza parcursuri pe site si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Menţionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru.

Modificari ale Politicii de confidentialitate

Deoarece legile si practicile noastre se pot schimba in timp, putem aduce unele modificari Politicii de confidentialitate. Data ultimei publicari este afisata in partea de sus a acestei pagini.

Intrebari si feedback

Pentru intrebari, comentarii sau nelamuriri legate de Politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati pe adresa de email: carutacuvoiebuna@gmail.com .

Newsletter

Daca nu doriti sa mai primiti informari pe adresa de email sau telefonic, este necesara trimiterea unui email la adresa carutacuvoiebuna@gmail.com cu titlul „Dezabonare CVB”, iar datele dumneavoastra vor fi sterse din sistem.

 

Va multumim ca folositi serviciile carutacuvoiebuna.ro!