Oferte de gasca

Oferte active:

  1. Dacă alegi să vii cu minim 5 prieteni la festival, în momentul rezervării a minim 6 pachete (Festival/ City Break),  beneficiați automat de un discount de 10% din valoarea totală a pachetelor. Pachetele care intră în ofertă sunt de tipul Festival și City Break. Acestea se pot comanda separat sau combinat, dar trebuie să se desfășoare în aceeași perioadă și aceeași locație.
  2. Dacă alegi să vii cu minim 9 prieteni, în momentul rezervării a minim 10 pachete (Festival/ City Break) o sa plătești doar 9 pachete, al 10-lea pachet fiind gratuit. Pachetele care intră în ofertă sunt de tipul Festival și City Break. Acestea se pot comanda separat sau combinat, dar trebuie să se desfășoare în aceeași perioadă și aceeași locație. În cazul în care pachetele se combină, pachetul oferit gratis este cel cu valoarea mai mică.

Cele două oferte de mai sus se exclud una pe cealaltă.

Inainte de a comanda pachetele care intra in una dintre ofertele de mai sus, va rugam sa ne contactati pe adresa de email sau la unul din numerele de telefon, pentru a primi codul si instructiunile de validare a ofertei.

!!! Ofertele și codurile promoționale NU se pot combina la achiziționarea aceluiași pachet !!!